Λεμονής: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου»
Τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο που μπορεί κι αυτή είναι η 3η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στο Europa League.
Στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του εστίασε ο Τάκης Λεμονής, μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και την ήττα με 3-1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού το χαρακτήρισε «αχρείαστο», ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει στη συνέχεια το καλύτερο που μπορεί κι αυτή είναι η 3η θέση στον όμιλο, που θα την οδηγήσει στο Europa League.
Είπε μεταξύ άλλων: «Σίγουρα απόψε ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγαλύτερος από το ματς με τη Γιουβέντους, λόγω της παρουσίας του Μέσι και του Σουάρες. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το φάουλ στο δεύτερο γκολ, που ήταν αχρείαστο. Είχαμε την αίσθηση ότι πάμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, όμως αυτό το δίλεπτο έφερε το 3-0 και δεν είχαμε πλέον το κουράγιο και τη διάθεση να πιέσουμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας κι ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα κάποιοι παίκτες μπορούσαν να είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, αλλά η γενική εικόνα μας ήταν καλή, αν συνυπολογίσουμε και τον αντίπαλο».
Αμέσως μετά τόνισε: «Είπα στους παίκτες πως θα βρούμε μία-δύο καλές ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλό. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Δεν χρειαζόταν απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και παρ’ όλο που έπαιζε με δέκα παίκτες, να ανοιχτούμε παράλογα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου».
Και κατέληξε: «Τώρα έχουμε μια τριάδα αγώνων, με τα δύο ματς στην έδρα μας κι ένα στην Πορτογαλία. Θα πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε και αυτό είναι να συνεχίσουμε στο Europa League».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442