Η Άνιστον έδωσε 1 εκατ. δολ. στους πληγέντες του τυφώνα του Πουέρτο Ρίκο
Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προέβη σε δωρεές 500.000 δολαρίων στον Ερυθρό Σταυρό και 500.000 δολαρίων στο Ίδρυμα Ricky Martin για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους στην ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.
Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προέβη σε δωρεές 500.000 δολαρίων στον Ερυθρό Σταυρό και 500.000 δολαρίων στο Ίδρυμα Ricky Martin για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους στην ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.
Ο Πορτορικανός τραγουδιστής της ποπ, Ρίκι Μάρτιν ευχαρίστησε μέσω Twitter την Άνιστον για τη γενναιόδωρη δωρεά της.
«Τζένιφερ Άνιστον είσαι καταπληκτική. Σ’ ευχαριστούμε που δώρισες 500 εκ. δολάρια στο Ίδρυμα για την ανακούφιση του Πουέρτο Ρίκο #PuertoRico relief fund. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σώζεις τις ζωές μας Τζεν» έγραψε ο τραγουδιστής.
Το Ίδρυμα Ρίκι Μάρτιν έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν κάνεις επίσης δωρεές.
«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες 16 μέρες μετά, εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, νερό, βρεφικά γάλατα και πάνες» ανέφερε ο Ρίκι Μάρτιν.
«Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Μίλησα σε θύματα που έπρεπε να θάψουν τους συγγενείς τους στην πίσω αυλή γιατί δεν είχαν κανέναν να τους βοηθήσει μετά από σχεδόν 10 ημέρες. Είναι ένας εφιάλτης» δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν στο περιοδικό People.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι δολοφονήθηκε ο 27χρονος στο Πάρκο Ασυρμάτου
- Μάγια: Mια αίθουσα συμβουλίου αποκαλύπτει πώς άλλαξε η εξουσία πριν από 1.000 χρόνια
- Ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και το Σύνταγμα: Μια λεπτή ισορροπία
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442