Ομόφωνη ψήφιση της έκθεσης για τις φυλακές
Ομόφωνα ψηφίστηκε από τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής, η έκθεση πεπραγμένων της, για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος.
Ομόφωνα ψηφίστηκε από τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής, η έκθεση πεπραγμένων της, για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος.
Όπως τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος, Μαρία Κοζομπόλη, η ομοφωνία των κομμάτων επί της έκθεσης, που θα παραδοθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην οποία περιλαμβάνονται σειρά συγκεκριμένων προτάσεων για τον σωφρονιστικό κώδικα, είναι ένα ενθαρρυντικό βήμα για να συνεχιστούν οι προσπάθειες των μελών της ώστε να πιέσουν για την επιτάχυνση των λύσεων.
«Πρέπει να συνεργαστούμε και να πιέσουμε ώστε να έρθει προς ψήφιση ένα ρεαλιστικό σχέδιο δράσης» επεσήμανε η κ. Κοζομπόλη.
Επίσης, αποφασίστηκε διακομματική αντιπροσωπεία της Επιτροπής να παρευρεθεί στα εγκαίνια των νέων γυναικείων φυλακών στον Ελαιώνα Θηβών, την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου.
Τέλος, έμφαση δόθηκε από τα μέλη της Επιτροπής στην στήριξη και προώθηση της έκθεσης κρατουμένων που περιλαμβάνει έργα τους, καθώς και αγροτικά προϊόντα που καλλιεργούνται στις αγροτικές φυλακές.
ΑΠΕ,in.gr
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του
- Οι ΗΠΑ στηρίζουν Όρμπαν εν όψει εκλογών – Ταξίδι Βανς στη Βουδαπέστη τον Απρίλιο
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Παγιδευμένοι στον τροχό του χάμστερ: Δουλεύουμε περισσότερο, παράγουμε λιγότερο
- Κάλιαρι – Νάπολι 0-1: Το γκολ του ΜακΤόμινεϊ έκρινε το ματς
- ΑΠΘ: Πλήρης εφαρμογή της πρότασης του υπουργείου Παιδείας – Έλλειψη ελευθερίας καταγγέλλουν οι φοιτητές

