Σάββατο 30 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Συνέδριο διαλόγου με την κοινωνία

ΝΔ: Συνέδριο διαλόγου με την κοινωνία

Την επαφή με τους πολίτες -ανεξαρτήτως μάλιστα κομματικής προέλευσης- θα επιδιώξει η ΝΔ στο ετήσιο συνέδριό της αρχών και θέσεων τον Δεκέμβριο αλλά και στα επτά προσυνέδριά της που ξεκινούν στις 8 Οκτωβρίου.

Την επαφή με τους πολίτες – ανεξαρτήτως μάλιστα κομματικής προέλευσης – θα επιδιώξει η ΝΔ στο ετήσιο συνέδριό της αρχών και θέσεων τον Δεκέμβριο αλλά και στα επτά προσυνέδριά της που ξεκινούν στις 8 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, το πρώτο από τα επτά προσυνέδρια θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια με θέμα την ανεργία και την απασχόληση. Η επιλογή της λαϊκής γειτονιάς της Β’ Πειραιά δείχνει την σαφή της πρόθεση να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι παραμένει επικεντρωμένη στην κοινωνία και τα προβλήματά της και ειδικά στους νέους.

Επιδίωξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι το συνέδριό της να αποτελέσει έναν ακόμη σταθμό στην προσπάθεια που κάνει η ΝΔ για άνοιγμα στην κοινωνία. Όπως σημειώνουν στην Πειραιώς, προηγήθηκαν οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανά την Ελλάδα αλλά και η εμφάνισή του στη ΔΕΘ όπου απευθύνθηκε σε όλους του πολίτες παρουσιάζοντας το σχέδιό του για έξοδο από την κρίση.

Με το συνέδριο, λένε, η ΝΔ προσεγγίζει και πάλι την κοινωνία και μάλιστα με καινοτόμες διαδικασίες, καθώς αποφασίστηκε στα προσυνέδριά της να συμμετάσχουν επιστήμονες και ειδικοί που δεν έχουν σχέση με το κόμμα. «Στόχος είναι να ανοίξουμε, για άλλη μια φορά, τις πόρτες του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Για να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε και σχέδιο, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό για να το υλοποιήσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγηση των τομεαρχών του κόμματος.

Αλλά και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, στον οποίο ανατέθηκε η προεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της ΝΔ, δήλωσε χθες πως «φιλοδοξία μας είναι να μιλήσουμε στους νέους, στους εργαζόμενους στους άνεργους, σε εκείνους που βιώνουν την εγκληματικότητα, σ’ αυτούς που ταλαιπωρούνται από την υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία και να ακούσουμε τους δικούς τους προβληματισμούς».

Στόχος είναι οι προσυνεδριακές διαδικασίες αλλά και το συνέδριο στις 16-17 Δεκεμβρίου να έχουν ευρωπαϊκό αέρα. Γι’ αυτό θα περιέχουν πολλές καινοτομίες. Για παράδειγμα στα προσυνέδρια δεν θα μιλάει απλά ο πρόεδρος της ΝΔ αλλά θα γίνεται ανοιχτή συζήτηση και το κοινό θα θέτει ερωτήματα. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω skype, άμεσης υποβολής ερωτημάτων με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μάνος Χαραλαμπάκης

Sports in

Παναθηναϊκός: Οι δύο μέρες ρεπό του Αταμάν και ο χαμός στα αποδυτήρια (vids)

Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε ότι δίνει δύο μέρες ρεπό στους παίκτες και ακολούθησε ο… κακός χαμός

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024