Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεύτερη σύλληψη υπαλλήλου της Audi στη Γερμανία

Δεύτερη σύλληψη υπαλλήλου της Audi στη Γερμανία

Οι βαυαρικές διωκτικές αρχές προχώρησαν στη δεύτερη σε γερμανικό έδαφος σύλληψη υπαλλήλου του ομίλου VW για το σκάνδαλο εκπομπών ρύπων.

Οι διωκτικές αρχές στη Γερμανία προχώρησαν και σε δεύτερη σύλληψη υπαλλήλου της Audi για την ανάμειξή του στη γνωστή υπόθεση εκπομπών ρύπων, επονομαζόμενη και ως σκάνδαλο dieselgate το οποίο ταλανίζει συνολικά τον όμιλο VW.

Εκτός από την νέα σύλλήψη η οποία σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες έγινε στο Μόναχο οι αρμόδιες διωκτικές αρχές ανακοίνωσαν ότι αυξήθηκε ο αριθμός των υπό διερεύνηση υπόπτων, στελεχών και υπαλλήλων του ομίλου VW.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, οι εισαγγελικές αρχές του Μονάχου είχαν συλλάβει ακόμα ένα στέλεχος της Audi ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως «Giovanni P» και εικάζεται ότι πρόκειται για τον Giovanni Pamio, επικεφαλής του τμήματος θερμοδυναμικής στον τομέα εξέλιξης κινητήρων της Audi.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι ΗΠΑ έχουν καταθέσει αίτημα έκδοσής του «Giovanni P.» καθώς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τον βαρύνουν κατηγορίες για συνομωσία και παραπλάνηση των ελεγκτικών αρχών και του κοινού σε σχέση με το dieselgate.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024