Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για τον Παύλο Φύσσα
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του.
Αρκετός κόσμος βρίσκεται στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα για την επέτειο των τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα απόν χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι.
Οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να πραγματοποιιήσουν πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, την αμερικανική πρεσβεία και θα καταλήξουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.
Στη συγκέντρωση μετέχουν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, μεταναστών και μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ενώ μεταξύ άλλων παρεβρίσκεται και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.
«Βγήκαμε χιλιάδες στους δρόμους για να διαδηλώσουμε κατά της Χρυσής Αυγής και να ζητήσουμε να κλείσουν τα γραφεία της σε όλη την Ελλάδα, που αποτελούν ορμητήριο των νεοναζί. Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να πάνε φυλακή οι νεοναζί» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου και επισήμανε: «Θέλουμε να κυριαρχήσει η ελπίδα και όχι ο τρόμος και η απελπισία».
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα


