
Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο λόγω της συγκέντρωσης για τον Παύλο Φύσσα
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα καθώς πραγματοποιείται η συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Οι συγκεντρωμένοι μάλιστα, πρόκειται να πραγματοποιιήσουν πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, την αμερικανική πρεσβεία και να καταλήξουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα καθώς πραγματοποιείται η συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Οι συγκεντρωμένοι μάλιστα, πρόκειται να πραγματοποιιήσουν πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα, την αμερικανική πρεσβεία και να καταλήξουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Μεσογείων.
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι