Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια 270 φωτογράφων του Instagram στην έκθεση

Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια 270 φωτογράφων του Instagram στην έκθεση «my_Greece»

Η έκθεση φωτογραφίας “my_greece” είναι ένα ταξίδι στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα. Μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.

Η έκθεση φωτογραφίας “my_greece” είναι ένα ταξίδι στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα. Μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου.

Διακόσιοι εβδομήντα ταλαντούχοι φωτογράφοι της Ελληνικής κοινότητας του Instagram καταθέτουν τη προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους την δική τους Ελλάδα. Οι ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις μας ξεναγούν εκεί όπου εξελίσσεται η ιστορία αυτής της χώρας, αιώνια και διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική. Κάθε φωτογραφία μας παρασύρει σε μια νέα ανακάλυψη που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και επιχειρεί να μας αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα αυτού του τόπου.

Η έκθεση ξεκίνησε το ταξίδι της από τα Χανιά και αποτελεί την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται εν πλω, στο επιβατηγό, οχηματαγωγό πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος της ANEK LINES που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.

Το Σάββατο 16/9, ώρα 11:00 π.μ., θα ανοίξουν οι «πύλες» για το ευρύ κοινό, ώστε να μπορέσουν όλοι να επισκεφθούν την έκθεση και να την θαυμάσουν σε αυτόν τον ιδιαίτερα όμορφο εκθεσιακό χώρο. Την έκθεση θα συνοδεύουν γευστικές επιλογές με άρωμα Ελλάδας που θα προσφέρει η ΑΝΕΚ Lines καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η προσέλευση θα πραγματοποιείται από τις 11:00 έως τις 14:00 και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, καθώς το πλοίο συμμορφώνεται σε διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Η στάθμευση των ΙΧ απαγορεύεται στο γκαράζ του πλοίου. Επιτρέπεται μόνο στο λιμάνι, εξωτερικά του «Ελ. Βενιζέλος». Προτείνεται η χρήση ΗΣΑΠ (Σταθμός Πειραιά).

Η έκθεση φωτογραφίας «#My_Greece» θα φιλοξενείται παράλληλα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αποτελώντας μέρος των πολλών, πολιτιστικών δρώμενων της χώρας. Συνοδεύεται από λεύκωμα των εκδόσεων BELL, το οποίο διατίθεται ήδη σε επιλεγμένους εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα και μέσω Internet. Μέρος των εσόδων από την πώληση του λευκώματος προσφέρεται για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024