Ανάκληση 4,9 εκατομμυρίων οχημάτων από την VW
Οι ελαττωματικοί αερόσακοι της Takata αποτελούν αυτή τη φορά την αιτία για την ανάκληση 4,86 εκατομμυρίων οχημάτων της VW, ο οποία ωστόσο αφορά την κινεζική αγορά.
Μια ακόμα ανάκληση θα κληθεί να διαχειριστεί η VW σε συνεργασία με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία SAIC.
Αιτία για τον έλεγχο 4,86 εκατομμυρίων οχημάτων της κινεζικής αγοράς αποτελούν αυτή τη φορά οι ελαττωματικοί αερόσακοι της Takata, οι οποίοι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν προκαλέσει 180 τραυματισμούς αλλά και 16 θανάτους.
Μόνο στην αγορά της Κίνας υπολογίζεται ότι περισσότερα από 20 εκατομμύρια οχήματα έχουν επηρεαστεί από τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata.
Σε ό,τι αφορά το VW Group China θα αντικαταστήσει χωρίς κόστος για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων τους αερόσακους της ιαπωνικής φίρμας, η οποία έχει ήδη οδηγηθεί σε πτώχευση.
Το 2016 η γερμανική φίρμα διέθεσε 3,98 εκατομμύρια οχήματα στην Κίνα, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 12% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.
auto.in.gr
- Αλέκος Φασιανός: «Θα κάθεσαι στο ρετιρέ και θα βλέπης την Αθήνα τηγάνι»
- Βενεζουέλα: Ο διευθυντής της CIA συναντήθηκε με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες – Τι μήνυμα της μετέφερε από τον Τραμπ;
- Πέρκα: Πολλοί βουλευτές της ΝΔ κουβαλούν πατριαρχικό σύνδρομο – Στα όρια του φασισμού ο Κυρανάκης
- Τσουκαλάς: Το σύστημα του FIR Αθηνών είχε πέσει και το 2021 – Αγνοήθηκαν οι αναφορές των Ελεγκτών
- Αναβάλλεται το Κηφισιά – ΠΑΟΚ μετά από αίτημα του Δικεφάλου
- Ποια είναι η γυναίκα που με ένα τσιγάρο αμφισβήτησε τη θεοκρατία στο Ιράν


