Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LIVE: Η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

LIVE: Η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Ο Πρωθυπουργός ρίχνεται στην αρένα της ΔΕΘ, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα πολιτική σεζόν με μπαράζ υποσχέσεων και στο… βάθος την έξοδο από τα Μνημόνια και την επιτροπεία. Δείτε λεπτό προς λεπτό την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ […]

Ο Πρωθυπουργός ρίχνεται στην αρένα της ΔΕΘ, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα πολιτική σεζόν με μπαράζ υποσχέσεων και στο… βάθος την έξοδο από τα Μνημόνια και την επιτροπεία.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι πορείες των εργατικών συνδικάτων, με αφορμή την 82η Διεθνή ‘Εκθεση Θεσσαλονίκης, την οποία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζει σε λίγο. Με σύνθημα «Η αξιοπρέπεια μας είναι αδιαπραγμάτευτη», οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΞΘ και ΕΔΟΘ ξεκίνησαν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γύρω στις 6 το απόγευμα, στο ‘Αγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία, που βρίσκεται σε εξέλιξη

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024