Το αναγκαίο «αναπτυξιακό σοκ» στη συνάντηση Γεννηματά – κοινωνικών εταίρων
«Η μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων. Κεντρικό θέμα στη συζήτησή τους το «Σχέδιο Ελλάδα», για το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα.
«Η μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων.
Συγκεκριμένα, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:
«Συζήτησα σήμερα με τους Κοινωνικούς Εταίρους για το «Σχέδιο Ελλάδα», για το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα.
»Ανάπτυξη για ΟΛΟΥΣ, με παραγωγή νέου πλούτου που μοιράζεται δίκαια με πολιτικές που στηρίζουν την Μεσαία τάξη και τους οικονομικά ασθενέστερους.
»Με τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χάσαμε 2,5 χρόνια και η αβεβαιότητα παραμένει. Η μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε θα εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση».
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων


