
Πανσέληνος με μουσική από τον κινηματογράφο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός
Πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός) με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα απολαύσουν απόψε στις 20:00 το αθηναϊκό κοινό αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.
Πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός) με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα απολαύσουν απόψε στις 20:00 το αθηναϊκό κοινό αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.
Στο πλαίσιο της συναυλίας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, η Φιλαρμονική Ορχήστρα θα ταξιδέψει τους λάτρεις της 7ης τέχνης με ένα πλούσιο πρόγραμμα από τον ελληνικό αλλά και τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Την ορχήστρα διευθύνει ο Δημήτρης Μίχας.
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα γίνεται από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λεωφόρου Αμαλίας, από τις 19:00, και είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διατίθενται κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο. Μέγιστος αριθμός τα 1.500 άτομα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τεχνολογία: Πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να γίνουν όπλα στα χέρια των κακοποιητών
- Έγραψε ιστορία με τη σέντρα του τελικού ο Λιονέλ Μέσι (pics)
- Κρεϊτσίκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα στον τελικό του Athens Open για τη Μαρία (vids)
- Τι έχει να πει ο Μπίλι Ζέιν για τα παραισθησιογόνα στο πλατό του Τιτανικού;
- Ισπανία ή Αργεντινή; Ο Ολυμπιακός ανέβασε βίντεο με τις προβλέψεις των παικτών για τον τελικό του Μουντιάλ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΙΧ με έναν νεκρό στο Ωραιόκαστρο




