Φυλλορροεί το επιτελείο Τραμπ: Παραιτήθηκε ειδικός σε θέματα ασφάλειας
Ένας ακόμη συνεργάτης του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο ειδικός σε θέματα εθνικής ασφάλειας Σεμπάστιαν Γκόρκα, παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.
Ένας ακόμη συνεργάτης του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο Σεμπάστιαν Γκόρκα, παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.
Στην εξέλιξη αναφέρθηκαν τόσο η εφημερίδα The Federalist όσο και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, που επικαλείται πολλές πηγές ενήμερες για την απόφαση του συμβούλου του Τραμπ, σημειώνεται ότι ο ειδικός σε θέματα εθνικής ασφαλείας και αντιμετώπισης της τρομοκρατίας εξέφρασε δυσαρέσκεια για την κατάσταση που επικρατεί στην κυβέρνηση Τραμπ.
«Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος που μπορώ να σας υποστηρίξω, κ. Πρόεδρε, είναι έξω» από τον Λευκό Οίκο, φέρεται να έγραψε ο Γκόρκα στην επιστολή παραίτησής του, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μπριζίτ Μακρόν στη σύνοδο της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο για την «ευημερία των παιδιών την ψηφιακή εποχή»
- Παράταση της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας
- Φύσσας: «Πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε – Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη»
- Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 34χρονο δύτη στο «πηγάδι» του θανάτου
- Αψήφησε τον ηλικιακό ρατσισμό, πόζαρε στα 97 της – Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά το γηραιότερο μοντέλο
- Μοχάμαντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ: Ποιος είναι ο σκληροπυρηνικός στρατιωτικός που αντικαθιστά τον Λαριτζάνι