Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Ανχελ Μαρία Βιγιάρ
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας όρισε εγγύηση 300.000 ευρώ στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ανχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Ιουλίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατάχρηση και πλαστογραφία. Το Δικαστήριο τροποποίησε την αρχική απόφαση, που ήταν να παραμείνει κρατούμενος ο 67χρονος παράγοντας, και του δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη, εφόσον καταβάλλει την εγγύηση. Επίσης, στον Βιγιάρ επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στις αρχές.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας όρισε εγγύηση 300.000 ευρώ στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ανχελ Μαρία Βιγιάρ, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Ιουλίου κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατάχρηση και πλαστογραφία.
Το Δικαστήριο τροποποίησε την αρχική απόφαση, που ήταν να παραμείνει κρατούμενος ο 67χρονος παράγοντας, και του δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη, εφόσον καταβάλλει την εγγύηση.
Επίσης, στον Βιγιάρ επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στις αρχές.
Ο Βιγιάρ, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται, υποχρεώθηκε μετά τη σύλληψή του να παραιτηθεί από την ηγεσία της ομοσπονδίας, της οποίας ήταν επικεφαλής επί 29 χρόνια.
Παραιτήθηκε επίσης από αντιπρόεδρος και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA, καθώς και από τις θέσεις που διατηρούσε στην UEFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442