Σορός γυναίκας βρέθηκε την Παρασκευή στη μαρίνα Γλυφάδας
Η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της 3ης μαρίνας Γλυφάδας. Η γυναίκα ήταν ηλικίας περίπου 60-65 ετών, μετρίου αναστήματος, με μαύρα-γκρίζα μαλλιά, έφερε μαύρη μακριά φούστα, μαύρη μπλούζα και μαύρα παπούτσια, ενώ στο δεξί χέρι φορούσε βέρα.
Η σορός μιας γυναίκας εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της 3ης μαρίνας Γλυφάδας.
Η γυναίκα ήταν ηλικίας περίπου 60-65 ετών, μετρίου αναστήματος, με μαύρα-γκρίζα μαλλιά, έφερε μαύρη μακριά φούστα, μαύρη μπλούζα και μαύρα παπούτσια, ενώ στο δεξί χέρι φορούσε βέρα.
Το πτώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ