Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλος» η σεζόν για Τζόκοβιτς λόγω τραυματισμού στον αγκώνα

«Τέλος» η σεζόν για Τζόκοβιτς λόγω τραυματισμού στον αγκώνα

Εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, θα μείνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Βελιγράδι ο Σέρβος τενίστας. Σε δήλωσή του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο 30χρονος «Νόλε», ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγκώνα στην διάρκεια του προημιτελικού με τον Τόμας Μπέρντιχ στο Γουίμπλεντον, εξηγεί ότι «πήρα την απόφαση να μην παίξω σε κάποια διοργάνωση ή κάποιο τουρνουά έως το τέλος της σεζόν του 2017».

Εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, θα μείνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Βελιγράδι ο Σέρβος τενίστας.

Σε δήλωσή του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο 30χρονος «Νόλε», ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγκώνα στην διάρκεια του προημιτελικού με τον Τόμας Μπέρντιχ στο Γουίμπλεντον, εξηγεί ότι «πήρα την απόφαση να μην παίξω σε κάποια διοργάνωση ή κάποιο τουρνουά έως το τέλος της σεζόν του 2017».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Τζόκοβιτς, ο οποίος μετράει 12 τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, δεν θα λάβει μέρος στο US Open (28 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου) ούτε στον ημιτελικό του Ντέιβις Καπ με τη Γαλλία στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024