«Τέλος» η σεζόν για Τζόκοβιτς λόγω τραυματισμού στον αγκώνα
Εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, θα μείνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Βελιγράδι ο Σέρβος τενίστας. Σε δήλωσή του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο 30χρονος «Νόλε», ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγκώνα στην διάρκεια του προημιτελικού με τον Τόμας Μπέρντιχ στο Γουίμπλεντον, εξηγεί ότι «πήρα την απόφαση να μην παίξω σε κάποια διοργάνωση ή κάποιο τουρνουά έως το τέλος της σεζόν του 2017».
Εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, θα μείνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Βελιγράδι ο Σέρβος τενίστας.
Σε δήλωσή του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο 30χρονος «Νόλε», ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγκώνα στην διάρκεια του προημιτελικού με τον Τόμας Μπέρντιχ στο Γουίμπλεντον, εξηγεί ότι «πήρα την απόφαση να μην παίξω σε κάποια διοργάνωση ή κάποιο τουρνουά έως το τέλος της σεζόν του 2017».
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Τζόκοβιτς, ο οποίος μετράει 12 τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, δεν θα λάβει μέρος στο US Open (28 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου) ούτε στον ημιτελικό του Ντέιβις Καπ με τη Γαλλία στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442