
Συνεδρίαση της ΚΟ και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗΣΥ
Συνεδριάζει την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - το ανώτερο συλλογικό της όργανο - από κοινού με την Κοινοβουλευτική της Ομάδα.
Συνεδριάζει την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – το ανώτερο συλλογικό της όργανο – από κοινού με την Κοινοβουλευτική της Ομάδα.
Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με την πολιτική της εισήγηση και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των προέδρων του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργου Παπανδρέου, της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, της ΕΔΕΜ, Απόστολου Πόντα και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών, Γιάννη Τούντα.
Στη συνέχεια, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΥΣΥ, Βασίλης Κεγκέρογλου θα παρουσιάσει την εισήγηση για τη συγκρότηση των επιτροπών, τομέων και δικτύων της Συμπαράταξης.
Στη σύνθεση του Κεντρικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε από το συνέδριο, μετέχει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οι πρόεδροι ή εκπρόσωποι των κομμάτων-φορέων της, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, κομματικά στελέχη και επιπρόσθετα «στελέχη του κοινωνικού χώρου».
Επιπλέον, οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Συμβουλίου που αφορούν σημαντικά πολιτικά ζητήματα, θα πραγματοποιούνται από κοινού με την Κοινοβουλευτική Ομάδα (βουλευτές και ευρωβουλευτές).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρα Ημέρας στη Θεσσαλία
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Χανιά: Σύλληψη 47χρονου μετά από καταγγελία για κακοποίηση του 16χρονου ΑμεΑ γιου του
- Η Κάιλι Μινόγκ για τον έρωτα που της έκανε την καρδιά κομμάτια
- ΠΟΥ: Με το βλέμμα σε χανταϊό και Έμπολα ξεκινά η συνέλευση του Οργανισμού

