Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο ηθοποιός, Τζον Χερντ, γνωστός από το ρολό του
στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» όπου υποδυόταν τον πατέρα. Ο Χερντ βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια.
Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο ηθοποιός, Τζον Χερντ, γνωστός από το ρολό του στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» όπου υποδυόταν τον πατέρα.
Ο Χερντ βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Πάλο Άλτο στην Καλιφόρνια.
Προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του. Ο Χερντ διέμενε στο ξενοδοχείο μετά από μια μικροεπέμβαση στην πλάτη στην οποία είχε υποβληθεί αυτή την εβδομάδα.
Το ντεμπούτο του στην οθόνη το έκανε το 1975, με την ταινία «Valley Forge». Συμμετείχε σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων το «Μόνος στο Σπίτι», το «Big» με τον Τομ Χανκς αλλά και στον «Μονομάχο» με τον Ράσελ Κρόου.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.