Νέες φανέλες, χορηγός και το… κρυφό σύνθημα του ΠΑΟΚ
Τις φανέλες που θα φορά η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, αλλά και τη χορηγική συνεργασία, για την επόμενη τριετία, με στοιχηματική εταιρεία παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε άρτια, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που παρέπεμπε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Η κλασική ασπρόμαυρη θα είναι η μία, από τις τρεις συνολικά, εμφανίσεις για την καινούργια σεζόν για τον «Δικέφαλο», η δεύτερη θα είναι μαύρη και η τρίτη γαλάζια.
Τις φανέλες που θα φορά η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, αλλά και τη χορηγική συνεργασία, για την επόμενη τριετία, με στοιχηματική εταιρεία παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε άρτια, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που παρέπεμπε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».
Η κλασική ασπρόμαυρη θα είναι η μία, από τις τρεις συνολικά, εμφανίσεις για την καινούργια σεζόν για τον «Δικέφαλο», η δεύτερη θα είναι μαύρη και η τρίτη γαλάζια.
Οι Στέλιος Μαλεζάς, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Λέο Μάτος, Στέφανος Αθανασιάδης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Πέδρο Ενρίκε, Δημήτρης Πέλκας, Γιάννης Μυστακίδης και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Ροντρίγκο Ρέι, εκτέλεσαν χρέη… μοντέλων στην παρουσίαση.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τα μέλη της διοίκησης, Λούμπος Μίχελ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, οι δύο μεγάλες δόξες του παρελθόντος για τους «ασπρόμαυρους», Γιώργος Κούδας, Σταύρος Σαράφης.
Χαρακτηριστικό των νέων εμφανίσεων αποτελεί πως στο εσωτερικό τους αναγράφεται το σύνθημα «Μεγάλε ΠΑΟΚ, η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου», το οποίο επιλέχθηκε από τους Θεσσαλονικείς, διότι «θα παίξουμε φέτος, στο ξεκίνημα, αρκετά παιχνίδια χωρίς τους φιλάθλους μας στο γήπεδο (σ.σ. λόγω της τιμωρίας από την περυσινή σεζόν) και θέλαμε να δείξουμε πως η σύνθεσή μας με τον κόσμο μας είναι και θα γίνει ακόμη πιο δυνατή», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα

