
Άρση απαγόρευσης μεταφοράς laptop σε πτήσεις προς ΗΠΑ
Αίρονται σταδιακά οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί από τις ΗΠΑ σε αεροπορικές εταιρείες κυρίως μουσουλμανικών χωρών και αφορούσαν στη μεταφορά laptop εντός της καμπίνας του αεροσκάφους.
Αίρονται σταδιακά οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί από τις ΗΠΑ σε αεροπορικές εταιρείες κυρίως μουσουλμανικών χωρών και αφορούσαν στη μεταφορά laptop εντός της καμπίνας του αεροσκάφους.
Η Turkish Airlines δέχθηκε επιβάτες με ηλεκτρονικές συσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους για την πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς τη Νέα Υόρκη, η οποία αναχώρησε νωρίς το πρωί για τη Νέα Υόρκη.
Το ίδιο ισχύει ήδη για τις πτήσεις της Emirates και της Etihad. H Emirates πετά σε 12 αμερικανικές πόλεις και είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή.
Όπως εξήγησε σε ανακοίνωσή της, ήδη έλαβε υπόψη τις νέες οδηγίες των αμερικανικών Αρχών, ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας.
Η συγκεκριμένη οδηγία είχε εκδοθεί πριν από τρεις μήνες και αφορούσε στις πτήσεις προς ΗΠΑ από την Τουρκία, το Μαρόκο, την Ιορδανία, τα Εμιράτ, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
- Αυξημένη σε σχέση με πέρσι η έξοδος του Πάσχα από την Αττική στις εθνικές οδούς
- Λεωφορείο με Βρετανούς τουρίστες βγήκε εκτός δρόμου στην Ισπανία – Ένας νεκρός και 27 τραυματίες
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Κεσσές για υποκλοπές: Λαμπάδα πρέπει να ανάψει ο Λαβράνος στον κουμπάρο του Γρηγόρη Δημητριάδη
- Φίλοι εναντίον φίλων – Σπάνιος «εμφύλιος πόλεμος» δίχασε τη μεγαλύτερη ομάδα χιμπατζήδων

