Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αισιόδοξοι πάνω από το 50% των γερμανών επιχειρηματιών του εξωτερικού

Αισιόδοξοι πάνω από το 50% των γερμανών επιχειρηματιών του εξωτερικού

Η πλειονότητα των γερμανικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό είναι πιο αισιόδοξες για την επιχείρησή τους απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν, αποκαλύπτει έρευνα των γερμανικών εμπορικών επιμελητηρίων DIHK που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη. Περίπου το 56% των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα του δήλωσαν ότι αναμένουν βελτίωση των δραστηριοτήτων τους τους επόμενους 12 μήνες. Παρά την αισιοδοξία, το 50% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι θεωρεί τους πολιτικούς κινδύνους ως τη βασική απειλή για τις επιχειρήσεις τους τον επόμενο χρόνο.

Η πλειονότητα των γερμανικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό είναι πιο αισιόδοξες για την επιχείρησή τους απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν, αποκαλύπτει έρευνα των γερμανικών εμπορικών επιμελητηρίων DIHK που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.

Περίπου το 56% των 4.000 επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα του DIHK δήλωσαν ότι αναμένουν βελτίωση των δραστηριοτήτων τους τους επόμενους 12 μήνες, ενώ πάνω από το ένα τρίτο δήλωσε ότι αναμένει να βελτιωθούν οι οικονομίες στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται.

Οι μισοί φοβούνται λόγω Brexit

Παρά την αισιοδοξία, το 50% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι θεωρεί τους πολιτικούς κινδύνους ως τη βασική απειλή για τις επιχειρήσεις τους τον επόμενο χρόνο.

Οι διαπραγματεύσεις της Βρετανίας για την έξοδό της από την ΕΕ, η αμερικανική εμπορική πολιτική και ο προστατευτισμός αναφέρθηκαν ως βασικοί κίνδυνοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024