Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό: Κερδίστε προσκλήσεις

Συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό: Κερδίστε προσκλήσεις

...

Αρχές του ’60, από τις μπουάτ του Παρισιού και τις λαμπερές συνεργασίες στη γαλλική σκηνή (Ζυλιέτ Γκρεκό, Μπριζίτ Μπαρντό, Σερζ Γκαινσμπούργκ), ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης από το Κιάτο Κορινθίας, Γιάννης Σπανός, επιστρέφει στην Αθήνα. Ηχογραφεί το πρώτο του ελληνικό τραγούδι –«Μια αγάπη για το καλοκαίρι», με τη φωνή της Καίτης Χωματά– και πρωτοστατεί στη δημιουργία του Νέου Κύματος.

Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα καλύπτει, τα τελευταία σχεδόν 60 χρόνια, όλους τους τομείς της μουσικής, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Οι συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους έλληνες στιχουργούς καθώς και οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού τον αναδεικνύουν ως έναν από τους μεγάλους σύγχρονους συνθέτες μας.

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», ο Γιάννης Σπανός και οι καλεσμένοι του καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά), Γρηγόρης Βαλτινός, Δώρος Δημοσθένους, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Αλέκα Κανελλίδου, Κώστας Καραφώτης, Κοσμάς Κοκόλης, Κατερίνα Κούκα, Μανώλης Μητσιάς, Πένυ Ξενάκη, Λάκης Παπαδόπουλος, Κώστας Τζιαγκούλας, Τάνια Τσανακλίδου, Κώστας Χατζής. με μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη, συνοδευόμενοι από μια ορχήστρα που αποτελείται από έντεκα μουσικούς, θα ταξιδέψουν το κοινό με διαχρονικές επιτυχίες του συνθέτη.

Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια όπως: Σαν με κοιτάς, Οδός Αριστοτέλους, Σπασμένο καράβι, Μια φορά θυμάμαι, Άνθρωποι Μονάχοι, Μαρκίζα, Είπα να φύγω, Βροχή και σήμερα, Θα με θυμηθείς, Στην αλάνα, Φταίμε και οι δύο, Μια Κυριακή, Επειδή σ’ αγαπώ, Κίτρινη πόλη, Προσωπικά, Ιδανικός και ανάξιος εραστής, Πες πως μ’ αντάμωσες, Αν μ’ αγαπάς, Σ’ ένα εξπρές, Οι Κυριακές στη Κατερίνη, Άσπρα καράβια τα όνειρα μας, Μια αγάπη για το καλοκαίρι, Άκου πως κλαίει ο μπαγλαμάς, Μια φορά μονάχα φτάνει, Ήρθες εψές, ο Τρελός.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία τη Δευτέρα 3 Ιουλίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση & Φοιτητές & Άνεργοι: 13,00 € – Ταμείο: 15,00 €
Προπώλη εισιτήριων: viva.gr 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, αθηνόραμα.gr

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024