Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν ο αυστραλός πρωθυπουργός μιμείται τον Ντόναλντ Τραμπ

Οταν ο αυστραλός πρωθυπουργός μιμείται τον Ντόναλντ Τραμπ

Πολύ καλός μίμος, με καλύτερη στιγμή του τη μίμηση του Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύεται ο αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκομ Τέρνμπουλ, όπως φαίνεται από off the record ηχητικό ντοκουμένο, το οποίο είδε την Πέμπτη το φως της δημοσιότητας. Κοπιάροντας το πομπώδες στυλ του αμερικανού προέδρου, ο Τέρνμπουλ ακούγεται να κομπάζει με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ για τις δημοσκοπήσεις, […]

Πολύ καλός μίμος, με καλύτερη στιγμή του τη μίμηση του Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύεται ο αυστραλός πρωθυπουργός Μάλκομ Τέρνμπουλ, όπως φαίνεται από off the record ηχητικό ντοκουμένο, το οποίο είδε την Πέμπτη το φως της δημοσιότητας.

Κοπιάροντας το πομπώδες στυλ του αμερικανού προέδρου, ο Τέρνμπουλ ακούγεται να κομπάζει με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ για τις δημοσκοπήσεις, τις ψευδείς ειδήσεις και τις φερόμενες σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία.

«Ο Ντόναλντ κι εγώ, κερδίζουμε και κερδίζουμε στις δημοσκοπήσεις. Κερδίζουμε τόσο πολύ, κερδίζουμε σαν να μην έχουν κερδίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Εμείς. Εμείς. Εμείς δεν κερδίζουμε στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, κερδίζουμε στις αληθινές», ακούγεται μεταξύ άλλων στο ηχητικό.

Τέρνμπουλ και Τραμπ είχαν ένα επεισοδιακό τηλεφώνημα, λίγο μετά την εκλογή του αμερικανού προέδρου. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αντικείμενο εκείνου του τηλεφωνήματος, στο οποίο ο Τραμπ φέρεται να έδωσε άδοξο τέλος, ήταν η συμφωνία Ομπάμα – Τέρνμπουλ για την ανταλλαγή προσφύγων.

Πέραν του ότι τη χαρακτήρισε «τη χειρότερη που υπήρξε ποτέ», ο Τραμπ κατηγόρησε την Αυστραλία ότι προσπαθεί να μεταφέρει στις ΗΠΑ «τους επόμενους βομβιστές της Βοστώνης», αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση του 2013.

Τον περασμένο μήνα ωστόσο, οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, αφότου ο Τραμπ χαρακτήρισε τη σχέση τους «φανταστική».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024