Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρελθόν και με τη βούλα από τον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Παρελθόν και με τη βούλα από τον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Το χρονικό ενός προναγγελθέντος «διαζυγίου» οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Βλάνταν Ίβιτς χώρισαν... και με τη βούλα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Το χρονικό ενός προναγγελθέντος «διαζυγίου» οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Βλάνταν Ίβιτς χώρισαν… και με τη βούλα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, κάτι που λίγο πολύ ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες. Οι διοικούντες επιδίωξαν μετά τα play off να βρουν «κοινή γραμμή πλεύσης» με τον 40χρονο τεχνικό, ωστόσο, εκείνος είχε πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βλάνταν Ίβιτς. Ευχαριστούμε τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του και την πολύτιμη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024