Ψάρια εκτοξεύτηκαν στη Βουλή σε διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, εργατικά συνδικάτα, φοιτητές και συνταξιούχοι έξω από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για το νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε καθώς και για τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα που τίθενται σήμερα προς ψήφιση.
Συγκέντρωση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, εργατικά συνδικάτα, φοιτητές και συνταξιούχοι έξω από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για το νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε καθώς και για τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα που τίθενται σήμερα προς ψήφιση.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και ορισμένοι πέταξαν ψάρια έξω από το Κοινοβούλιο.Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλούσε όλα τα συνδικάτα να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση, «να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την κυβέρνηση».
Η συγκέντρωση ήταν η «άμεση αντίδραση των συνταξιουχικών σωματείων για τις νέες περικοπές που έρχονται από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΙΚΑ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Επιπλέον ο κ. Κουμπούρης κάλεσε τη νέα γενιά «να προασπίσει τα δικαιώματά της γιατί καταργούν τις συλλογικές της συμβάσεις, τα ωράριά της. γιατί την θέλουν δούλο χωρίς να έχει υπόσταση σε αυτόν τον αιώνα που ζούμε».
Καταλήγοντας προανήγγειλε μπαράζ πανελλαδικών κινητοποιήσεων των συνταξιουχικών ενώσεων, με αποκορύφωμα την 15η Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στις ΗΠΑ ο επικεφαλής της Μοσάντ – Το Ισραήλ περιμένει αμερικανικό πλήγμα στο Ιράν
- Δύο γκολ από τον Μασούρα, σκόραρε ξανά ο Φορτούνης στην «4άρα» της Αλ Καλίτζ του Δώνη
- Ο Βασίλης Μπισμπίκης εύχεται χρόνια πολλά στον γιο του, Μιχάλη – «Σπλάχνο μου»
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection


