Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τους Καλόγερους Άνδρου
Τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν το μεσημέρι της Τετάρτης πάνω από τις βραχονησίδες Καλογέροι, βορειοανατολικά της Άνδρου, σε ύψος 29.000 ποδιών.
Τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν το μεσημέρι της Τετάρτης πάνω από τις βραχονησίδες Καλογέροι, βορειοανατολικά της Άνδρου, σε ύψος 29.000 ποδιών.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, πετώντας μεταξύ Λήμνου και Λέσβου στις 11:40 το πρωί. Στις 11:56 πέταξαν πάνω από τους Καλόγερους και στη συνέχεια διαχωρίστηκαν και εξήλθαν του FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα
- H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»
- Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Ο «αόρατος κίνδυνος» που απειλεί την αγροτική παραγωγή
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του

