Παραδίδονται την Πέμπτη τα πρώτα 11χλμ της Ιονίας Οδού
Την Πέμπτη θα παραδοθούν τελικά στην κυκλοφορία τα πρώτα 11 χιλιόμετρα της Ιονίας Οδού. Έτσι θα εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες που θα αποφασίσουν να εκδράμουν στη Δυτική Ελλάδα και στην Ήπειρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Την Πέμπτη θα παραδοθούν τελικά στην κυκλοφορία τα πρώτα 11 χιλιόμετρα της Ιονίας Οδού. Έτσι θα εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες που θα αποφασίσουν να εκδράμουν στη Δυτική Ελλάδα και στην Ήπειρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Με την προσθήκη του νέου τμήματος στο οποίο συμπεριλαμβάνεται μία σήραγγα θα βρίσκονται σε λειτουργία τα πρώτα 102 χιλιόμετρα της Ιονίας Οδού από το Αντίρριο έως την Αμφιλοχία, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Το νέο τμήμα περιλαμβάνει τον κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα Μακύνειας και είχε καθυστερήσει λόγω των απαλλοτριώσεων στο σημεία ανάμεσα στη σήραγγα της Μακύνειας και στη σήραγγα της Κλόκοβας.
Όπως διευκρινίζει η Νέα Οδός, η κοινοπραξία που κατασκευάζει και διαχειρίζεται τον οδικό άξονα, ο σταθμός διοδίων Κλόκοβας δεν θα λειτουργήσει ακόμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας