Την ταινία τους «The Killing of a Sacred Deer» παρουσίασαν ο Γιώργος Λάνθιμος και η Νικόλ Κίντμαν στο 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Κόλιν Φάρελ, ο οποίος δεν ήταν μαζί τους στην συνέντευξη Τύπου, ήταν παρών το βράδυ στην λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας.
Η Νικόλ Κίντμαν, η οποία έχει έρθει στις Κάννες με τέσσερα συνολικά πρότζεκτ, δήλωσε: «Είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είμαι 21 και ξεκινώ την καριέρα μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου προσπαθώ να είμαι θαρραλέα και ανοιχτή σε ενδεχόμενα. Και να στηρίζω σκηνοθέτες στους οποίους πιστεύω».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας