Πλέι… οφ ο Μπεργκ, τρεις αγωνιστικές σε Κρέσπο, Ουάρντα και Σάκχοφ
Βαριές και… άμεσες ήταν οι ποινές τιμωρίας για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα επεισόδια του ντέρμπι που διακόπηκε στη Λεωφόρο. Ετσι, ο Μάρκους Μπεργκ που ξεκίνησε τον διαπληκτισμό με τον Κρέσπο τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, ενώ ο Ισπανός με τρεις. Αυτά αποφάσισε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα κρίνοντας αυτοδικαίως βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσαν.
Βαριές και… άμεσες ήταν οι ποινές τιμωρίας για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα επεισόδια του ντέρμπι που διακόπηκε στη Λεωφόρο. Ετσι, ο Μάρκους Μπεργκ που ξεκίνησε τον διαπληκτισμό με τον Κρέσπο τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, ενώ ο Ισπανός με τρεις.
Αυτά αποφάσισε το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα κρίνοντας αυτοδικαίως βάσει όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τις παραβάσεις στις οποίες υπέπεσαν.
Συγκεκριμένα, ο Μπεργκ τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές (3+1 ως αρχηγός), ο Κουλιμπαλί με τρεις και ο Βλαχοδήμος με μια από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν ο Ουάρντα, ο Σάκχοφ και ο Κρέσπο με τρεις αγωνιστικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για τη σύμβαση τεχνολογικής εταιρείας με σκοπό την παροχή βοήθειας στην ICE στις ΗΠΑ
- Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 1-3: Πέρασε από την Φρανκφούρτη και μπήκε στην 6άδα
- «Μήπως πεθαίνω;» – Το προφητικό αστείο της Κάθριν Ο’Χάρα λίγους μήνες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της
- Ανδρουλάκης για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη – Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Νίκολιτς: «Σε καλή κατάσταση εμείς, ο Ολυμπιακός είναι σε φανταστική»
- LIVE: Ολυμπιακός – Περιστέρι Betsson
