Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Παρά το Envelopegate ο Τζίμι Κίμελ επιστρέφει ως παρουσιαστής των Όσκαρ

Τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ και τους παραγωγούς Μάικλ Ντε Λούκα και Τζένιφερ Τοντ καλωσόρισε η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, παρά το... μπλέξιμο με τους φακέλους στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ και τους παραγωγούς Μάικλ Ντε Λούκα και Τζένιφερ Τοντ καλωσόρισε η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, παρά το… μπλέξιμο με τους φακέλους στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Έτσι, ο Κίμελ θα παρουσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την τελετή και σίγουρα θα έχει μπόλικα αστεία να πει και για την λάθος ανακοίνωση του La La Land ως καλύτερης ταινίας -ενώ το Όσκαρ είχε κανονικά κερδίσει το Moonlight.

Οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς καθώς αυτή θα είναι η 90ή τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας.

Αφού ο Κίμελ ευχαρίστησε την Ακαδημία που τον κάλεσε ξανά, είπε: «Εάν πιστεύετε ότι τα έκανα σαλάτα στο τέλος (της τελετής απονομής φέτος), περιμένετε να δείτε τι έχουμε σχεδιάσει για το 90ό επετειακό σόου».

«Δεν τυχαίνει συχνά να έχεις δεύτερη ευκαιρία να ζήσεις μια τέτοια μοναδική εμπειρία και είναι ακόμα πιο σπάνιο να σου δίνουν τα κλειδιά ενός πάρτι που λαμβάνει χώρα εδώ και 90 χρόνια» είπαν οι παραγωγοί Ντε Λούκα και Τοντ. «Πιστεύαμε πάντα ότι η ιδέα ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στα Όσκαρ είναι κλισέ μέχρι που το ζήσαμε» σημείωσε.

Το γεγονός ότι η Ακαδημία ανακοίνωσε τόσο νωρίς το όνομα του οικοδεσπότη της τελετής δείχνει ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Κίμελ, παρά το γεγονός ότι τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν τα χαμηλότερα εδώ και δέκα χρόνια.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2018.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024