
Τέλος η εθνική ομάδα για τον Χρήστο Αφρουδάκη
Την άμεση αποχώρησή του από την εθνική υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Αφρουδάκης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το final-4 του κυπέλλου.
Την άμεση αποχώρησή του από την εθνική υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Αφρουδάκης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το final-4 του κυπέλλου.
Ο παίκτης της Βουλιαγμένης δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες ή τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η οποία πάντως κυκλοφορούσε στο χώρο ως φήμη εδώ και αρκετό καιρό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν έχει αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, είχε αποφασίσει να τον αφήσει (όπως και τον Μανώλη Μυλωνάκη) εκτός των προκριματικών του World League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βαλένθια – Θέλτα 2-3: Πέρασε από το Μεστάγια και μπήκε στην 6άδα
- Καλώς ήρθατε στο Frollywood: Οι μεγάλοι αστέρες εγκαταλείπουν το Χόλιγουντ για τη Γαλλία
- Πετρούνιας: «Χωρίς μέση σε αυτόν τον αγώνα, αλλά τα καταφέραμε» (pic)
- Λιμενικό και ΕΥΠ εξάρθρωσαν κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε οι συλλήψεις
- Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Τρία δοκάρια οι «κίτρινοι», ισοπαλία… Ευρώπης οι «πράσινοι» (vid)
- Βόλος – ΟΦΗ 1-1: Δεν χάρηκε κανείς… (vid)




