Τον Ράφα Ναδάλ… στο χώμα θα τον σέβεστε!
Για 5η φορά ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε το τρόπαιο του όπεν της Μαδρίτης. Μετά από έναν «σκληρό» αγώνα, ο 31χρονος Ισπανός νίκησε στον τελικό τον Ντόμινικ Τίεμ με 7-6(8), 6-4 και έπιασε το ρεκόρ του Νόβακ Τζόκοβιτυς με 30 τίτλους masters, ενώ αύξησε σε 52 τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στο «χώμα» και σε 72 τα συνολικά τρόπαια. Ο Ναδάλ ήταν νικητής στη Μαδρίτη και τις χρονιές 2005, 2010, 2013, 2014.
Για 5η φορά ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε το τρόπαιο του όπεν της Μαδρίτης. Μετά από έναν «σκληρό» αγώνα, ο 31χρονος Ισπανός νίκησε στον τελικό τον Ντόμινικ Τίεμ με 7-6(8), 6-4 και έπιασε το ρεκόρ του Νόβακ Τζόκοβιυς με 30 τίτλους masters, ενώ αύξησε σε 52 τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στο «χώμα» και σε 72 τα συνολικά τρόπαια. Ο Ναδάλ ήταν νικητής στη Μαδρίτη και τις χρονιές 2005, 2010, 2013, 2014.
Αυτός ήταν ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος για τον Ναδάλ, μετά από το Μονακό και την Βαρκελώνη, ενώ πέρα από το «3×3» που έχει πετύχει στα χωμάτινα γήπεδα μέσα στο 2017, έχει παρουσία και σε άλλους δύο τελικούς, στο όπεν της Αυσταλίας και στο Μαϊάμι, όπου ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ.
Πλέον αναμένεται να επιστρέψει στο νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, «ρίχνοντας» τον Ελβετό στο νο5.
Από τη δική του μεριά, ο 23χρονος Αυστριακός Τίεμ (νο 9 στον κόσμο) βρέθηκε να χάνει σε τελικό από τον Ναδάλ για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες, καθώς ήταν φιναλίστ και στη Βαρκελώνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)



