Να ξεπεράσουμε την αμοιβαία δυσπιστία, λέει ο Πούτιν στον Μακρόν
Την ανάγκη να ξεπεραστεί η αμοιβαία δυσπιστία επισήμανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας. Ο Ρώσος πρόεδρος συμπλήρωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον Μακρόν για την παγκόσμια ασφάλεια.
Την ανάγκη να ξεπεραστεί η αμοιβαία δυσπιστία επισήμανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος συμπλήρωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον Μακρόν για την παγκόσμια ασφάλεια, αλλά και στα διμερή ζητήματα.
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ συνεχάρη τον Μακρόν, διαβεβαιώνοντας ότι το Παρίσι και το Πεκίνο μοιράζονται «μια σημαντική ευθύνη απέναντι στην ειρήνη και στην ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο».
«Η Κίνα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τη Γαλλία προκειμένου να περάσει σε ανώτερο επίπεδο η στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών» ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Δικαίωμα του Ισραήλ να την αναγνωρίσει, λένε οι ΗΠΑ στο ΣΑ το ΟΗΕ
- Τουρκία: Με δικαστική εντολή αποφυλακίστηκε ο δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για «απειλή» κατά του Ερντογάν
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα