Συγχαρητήρια Τσίπρα για πρωτοβουλία υπαλλήλου του ΟΑΕΔ
Την πρωτοβουλία υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, ο οποίος με τη βοήθεια συναδέλφων του κατάφερε ο Οργανισμός να αναβαθμίσει το πληροφοριακό του σύστημα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση χρημάτων, εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Την πρωτοβουλία υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, ο οποίος με τη βοήθεια συναδέλφων του κατάφερε ο Οργανισμός να αναβαθμίσει το πληροφοριακό του σύστημα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση χρημάτων, εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Βώρος και οι συνάδελφοί του πέτυχαν εξοικονόμηση ποσού 903.913 ευρώ τον χρόνο ή 75.326,14 ευρώ μηνιαίως, από τηλεπικοινωνιακές δαπάνες, που αντιστοιχεί στο 76%.
«Στο Δημόσιο τομέα υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Με εμπιστοσύνη και στήριξη μπορούν να καινοτομούν προς όφελος όλων» αναφέρει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, για την πρωτοβουλία του κ. Βώρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ