
Μέσω ΕΣΠΑ η παρέμβαση για το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
Οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις που σχεδιάζονται το επόμενο διάστημα στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αποτέλεσαν αντικείμενο συνάντησης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση με τον δήμαρχο της περιοχής, Αρη Βασιλόπουλο.
Οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις που σχεδιάζονται το επόμενο διάστημα στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αποτέλεσαν αντικείμενο συνάντησης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση με τον δήμαρχο της περιοχής, Αρη Βασιλόπουλο.
Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση από το υπουργείο, μέσω του νέου ΕΣΠΑ, της ολοκληρωμένης παρέμβασης για την προστασία και αναβάθμιση του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, συνολικής δημόσιας δαπάνης 620.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, αφού το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας αποτελεί έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου στην περιοχή, με μεγάλη σημασία για την υγεία και τη ποιότητα ζωής των κατοίκων, όχι μόνο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και της Αττικής συνολικά.
Στη συνάντηση διερευνήθηκε επίσης και η δυνατότητα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, προγράμματος για την αξιοποίηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων στις εργατικές κατοικίες του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στη Φυλή – Δύο συλλήψεις
- LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παγιδευμένα 150 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο με τους τρεις νεκρούς από χανταϊό – Δεν το αφήνουν να δέσει
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ηλεκτρικά πατίνια: Ένας στους τρεις οδηγά χωρίς κράνος
- Ο Δήμαρχος Τανάγρας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας