
Τρεις νεκροί όταν όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος κοντά στη Βοστόνη
Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε δημοπρασία οχημάτων κοντά στη Βοστόνη.
Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε δημοπρασία οχημάτων κοντά στη Βοστόνη.
Εργαζόμενος της Lynnway Auto Auction μετακινούσε ένα τζιπ του 2006, το οποίο επρόκειτο να βγει σε δημοπρασία, όταν το αυτοκίνητο ανατράπηκε και έπεσε πάνω στο πλήθος.
Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν το βαρύ όχημα πάνω σε ένα τοίχο της αποθήκης όπου διεξάγετο η δημοπρασία, με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων ατόμων.
«Η προκαταρκτική πληροφόρηση είναι ότι επρόκειτο για τραγικό δυστύχημα» δήλωσε η τοπική εισαγγελέας Μαράιαν Ράιαν.
Η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι ο υπάλληλος, ηλικίας περίπου 70 ετών, μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι.
Το περιστατικό συνέβη στο Μπιλερίκα, 35 χιλιόμετρα από τη Βοστόνη. Νεκροί είναι ένας άνδρας και δύο γυναίκες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεκτροκίνηση και στα πλοία; Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών ποντάρει στη μετάβαση
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία

