Ξεκαλάκης εναντίον Γεννηματά για την καρατόμησή του
Λανθασμένη θεωρεί ο Στέφανος Ξεκαλάκης, μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, την αποφάση της προέδρου Φώφης Γεννηματά να τον «καταργήσει» προκηρύσσοντας έκτακτο συνέδριο.
Λανθασμένη θεωρεί ο Στέφανος Ξεκαλάκης, μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, την αποφάση της προέδρου Φώφης Γεννηματά να τον «καταργήσει» προκηρύσσοντας έκτακτο συνέδριο.
«Δεν μου ζητήθηκε να παραιτηθώ, ούτε εκτιμώ ότι ένα αίτημα αντικατάστασής μου θα είχε τη σύμφωνη γνώμη της της Κεντρικής Επιτροπής» δήλωσε ο κ. Ξεκαλάκης στην Εφημερίδα των Συντακτών, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να παλεύει για τα πιστεύω και τα ιδανικά της παράταξης.
Τέλος, δηλώνει ότι «τιμωρείται» για την έκφραση διαφορετικής γνώμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δένδιας: Ζούμε σε εποχή επανάστασης, αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα στην άμυνα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Ποιοι νέοι πέντε κλάδοι μπαίνουν στο σύστημα
- Η Τσέλσι έτοιμη να προσφέρει «τρελά» λεφτά στον Έντσο Φερνάντες
- LIVE: Ρακόφ – Φιορεντίνα
- Η Νταϊάν Γουόρεν έχασε για 17η φορά στα Όσκαρ, αλλά «δεν πειράζει»
- Το Ιράν εκτέλεσε 19χρονο πρωταθλητή πάλης με απαγχονισμό – Κύμα ανησυχίας για την τύχη κρατούμενων αθλητών

