Πυροσβέστης τραυμάτισε τη σύζυγό του και σκότωσε 48χρονο στην Ηγουμενίτσα
Διπλή οικογενειακή τραγωδία τη νύχτα στην Ηγουμενίτσα. Ένας 59χρονος πυροσβέστης πυροβόλησε τη σύζυγό του και σκότωσε 48χρονο πατέρα δύο παιδιών. Μετά το έγκλημα ο δράστης παρέμεινε στον χώρο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.
Διπλή οικογενειακή τραγωδία τη νύχτα στην Ηγουμενίτσα. Ένας 59χρονος πυροσβέστης πυροβόλησε τη σύζυγό του και σκότωσε 48χρονο πατέρα δύο παιδιών. Τα δύο άτομα βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο.
Μετά το έγκλημα ο δράστης παρέμεινε στον χώρο και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άνδρες και η γυναίκα είχαν συναντηθεί νωρίτερα, έξω από το κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας, και είχαν έντονη λογομαχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ουρές χιλιομέτρων, εγκλωβισμένοι οδηγοί
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
