Δείτε τις διαδικτυακές συζητήσεις για τις γαλλικές εκλογές
Το in.gr, παρακολουθώντας όπως πάντα λεπτό προς λεπτό όλα τα μεγάλα γεγονότα, διοργάνωσε διαδικτυακή ζωντανή συζήτηση μέσω Facebook, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας, για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
Το in.gr, παρακολουθώντας όπως πάντα λεπτό προς λεπτό όλα τα μεγάλα γεγονότα, διοργάνωσε διαδικτυακή ζωντανή συζήτηση μέσω Facebook, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας, για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης έγκριτοι δημοσιογράφοι και αναλυτές σχολίασαν τις πολιτικές εξελίξεις αποτιμώντας τα πρώτα αποτελέσματα.
Στο τραπέζι της συζήτησης κάθισαν οι Αντώνης Καρακούσης, Γιάννης Πρετεντέρης, Βάλια Καϊμάκη, Απόστολος Ρουμπάνης, Τάνια Μποζανίνου, Μιχάλης Μητσός.
Υπεύθυνος Social Media ειδησεογραφικών: Παναγιώτης Γκανάς.
Δείτε το δεύτερο μέρος της συζήτησης
Δείτε το πρώτο μέρος της συζήτησης
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημάτος: «Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ προέχει η νίκη και την ερχόμενη Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια»
- Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να προστατευθούν οι κρίσιμης σημασίας υποδομές, καθώς εντείνονται οι ουκρανικές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω


