Με ήλιο το ψήσιμο του οβελία, βροχές τη Δευτέρα του Πάσχα
Με ήλιο και καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα γίνει αύριο, Κυριακή του Πάσχα, το ψήσιμο του οβελία. Εξαίρεση θα αποτελέσει η βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Ο καιρός θα χαλάσει τη Μ.Δευτέρα με βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας και πτώσης της θερμοκρασίας.
Με ήλιο και καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα γίνει αύριο, Κυριακή του Πάσχα, το ψήσιμο του οβελία. Εξαίρεση θα αποτελέσει η βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι.
Πιο αναλυτικά, για αύριο, ανήμερα Πάσχα, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με το Μ.Σάββατο.
Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές αναμένονται τη Δευτέρα του Πάσχα. Τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ από το βράδυ θα βρέξει και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ το βράδυ αναμένεται να ενισχυθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέρκα: Πολλοί βουλευτές της ΝΔ κουβαλούν πατριαρχικό σύνδρομο – Στα όρια του φασισμού ο Κυρανάκης
- Τσουκαλάς: Το σύστημα του FIR Αθηνών είχε πέσει και το 2021 – Αγνοήθηκαν οι αναφορές των Ελεγκτών
- Αναβάλλεται το Κηφισιά – ΠΑΟΚ μετά από αίτημα του Δικεφάλου
- Ποια είναι η γυναίκα που με ένα τσιγάρο αμφισβήτησε τη θεοκρατία στο Ιράν
- Δυτική Όχθη: Οι IDF σκότωσαν ένα 14χρονο αγόρι επειδή «ετοιμαζόταν να τους επιτεθεί με μία πέτρα»
- Η μετανάστευση στην ΕΕ αλλάζει – Ποια χώρα έχει απελάσει περισσότερους ανθρώπους

