Σχεδόν πείστηκε ο Κρεγκ να μείνει στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος
Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να είχε παλαιότερα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, από το να παίξει και πάλι σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, φαίνεται όμως ότι οι φλέβες θα μείνουν στη θέση τους και ο ίδιος θα τεθεί και πάλι στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος.
Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να είχε παλαιότερα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, από το να παίξει και πάλι σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, φαίνεται όμως ότι οι φλέβες θα μείνουν στη θέση τους και ο ίδιος θα τεθεί και πάλι στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος.
Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six, η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι «έχει σχεδόν πείσει τον Ντάνιελ Κρεγκ να γυρίσει και την επόμενη ταινία του Μποντ».
Αυτό έρχεται μετά από το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης Οθέλλος με τον Ντέιβιντ Ογιελόβο, κατά την οποία ο Κρεγκ πήρε πολύ καλές κριτικές και στην οποία παραγωγός ήταν η Μπρόκολι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442