Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Βράβευση της AENORASIS στα Sales Excellence Awards 2017

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της υγείας τα τελευταία 19 χρόνια, διακρίθηκε στην κατηγορία Πωλήσεις & Επιχειρηματική Ανάπτυξη/Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος των Sales Excellence Awards 2017, και απέσπασε το BRONZE βραβείο για το έργο  «Το 1ο βιο-ομοειδές mAb, infliximab».

Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της υγείας τα τελευταία 19 χρόνια, διακρίθηκε στην κατηγορία Πωλήσεις & Επιχειρηματική Ανάπτυξη/Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος των Sales Excellence Awards 2017, και απέσπασε το BRONZE βραβείο για το έργο «Το 1ο βιο-ομοειδές mAb, infliximab».

Η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2017 πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Tα καθιερωμένα πλέον βραβεία των Πωλήσεων, για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Τη διοργάνωση των βραβείων ανέλαβε και φέτος το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Ο κ. Τάσος Τουρσιτζόγλου, Διευθυντής Πωλήσεων του Τμήματος Ανοσολογίας της Aenorasis, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή, ανάμεσα σε αξιόλογες εταιρείες με καταξιωμένους ανθρώπους και προϊόντα, είναι πολύ μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας. Φέτος καταφέραμε με τη βοήθεια όλης της ομάδας, να πετύχουμε μια σημαντική διάκριση. Εύχομαι και στο μέλλον, “state of the art” προϊόντα, όπως το δικό μας, να βρίσκουν πάντα την πιο δημιουργική τους έκφραση.»

Λίγα λόγια για την AENORASIS:

H Aenorasis είναι ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας το 2017 δεκαεννέα έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο της υγείας, η Aenorasis σήμερα αποτελεί:

  • Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.
  • Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής, της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής.
  • Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.
  • Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.
  • Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024