Μητσοτάκης: Χρέος μας μία καινούργια εθνική επανεκκίνηση
«Σήμερα, πριν από ακριβώς 196 χρόνια, οι Έλληνες ξεκίνησαν τον δύσκολο αγώνα για Ελευθερία, για Ανεξαρτησία, για Δικαιοσύνη. Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη τους και παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σήμερα, πριν από ακριβώς 196 χρόνια, οι Έλληνες ξεκίνησαν τον δύσκολο αγώνα για Ελευθερία, για Ανεξαρτησία, για Δικαιοσύνη. Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη τους και παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθη στο Ρέθυμνο για τις εορταστικές και επετειακές εκδηλώσεις για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
«Δεν εγκλωβιζόμαστε, όμως, μόνο στο ένδοξο παρελθόν», σημείωσε και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι χρέος της δικής μας γενιάς, είναι να πετύχουμε μία καινούργια εθνική επανεκκίνηση. Με ενότητα, με ομοψυχία και με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας, στις αξίες του Έθνους μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
- Τέμπη: Αγρυπνία στις εστίες του ΑΠΘ για τα 57 θύματα της τραγωδίας
- Η Μπενφίκα απαγόρεψε την είσοδο στο γήπεδό της σε πέντε οπαδούς για ρατσιστικές συμπεριφορές
- Μακρόν: Παρουσιάζει τη γαλλική πολιτική πυρηνικής αποτροπής σε βάση υποβρυχίων εν μέσω φόβων για την Ρωσία
- CAPITAL TANKERS Corp. IPO – A Historic Record for Greek Shipping
- Ιράν: Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, πού έχουν συγκεντρωθεί τα στρατεύματα των ΗΠΑ – Χάρτες και βίντεο


