Λονδίνο: Υπέκυψε τραυματίας, πέντε οι νεκροί της επίθεσης
Εβδομηνταπεντάχρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί στην επίθεση στο Ουεστμίνστερ υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ το βράδυ της Πέμπτης.
Εβδομηνταπεντάχρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί στην επίθεση στο Ουεστμίνστερ υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ το βράδυ της Πέμπτης.
Ο θάνατός του αυξάνει τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων σε πέντε, περιλαμβανομένου του δράστη Χαλίντ Μασούντ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ο οποίος απεβίωσε ήταν 75 ετών και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ 129-125: Με 46άρη Γκίλτζιους Αλεξάντερ επέστρεψαν στις νίκες (vid)
- Luxury Homes in Greece Face Tax Auctions in 2026
- Εθνική Γυναικών: Οι επιλογές του Χάρη Παυλίδη για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία
- Eurostat: Συνεχίζεται η ακρίβεια με διαρκείς ανατιμήσεις – Πού θα φτάσει φέτος ο πληθωρισμός στην Ελλάδα
- Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης: Μία από τις πιο δυνατές και σκοτεινές νουβέλες του Ντοστογιέφσκι στο Θησείον
- Το παρασκήνιο της συνάντησης Δούκα, Χαρίτση, Ζαχαριάδη στο Κολωνάκι

