«Δοξολογούμε τον Θεό» δήλωσε ο ηγούμενος Εφραίμ
Με ευχές, δοξολογίες και αγκαλιές υποδέχτηκαν οι δεκάδες ιερωμένοι και πιστοί τη λήξη της συνεδρίασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εξέδωσε αθωωτική απόφαση για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Με ευχές, δοξολογίες και αγκαλιές υποδέχτηκαν οι δεκάδες ιερωμένοι και πιστοί τη λήξη της συνεδρίασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εξέδωσε αθωωτική απόφαση για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Με τελευταία παρεμπίπτουσα απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία αποφασίστηκε η άρση της δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων κατηγορουμένων, το ακροατήριο ξέσπασε σε αγκαλιές και χειροκροτήματα, φωνάζοτας: «Άξιος ο γέροντας», αλλά και «Χριστός ανέστη».
Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο ηγούμενος Εφραίμ δήλωσε: «Ευχαριατούμε το Θεό και την Παναγία για την αισία έκβαση της υποθέσεως και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν, την Εκκλησία και τους νομικούς μας συμβούλους. Τους ευχαριστούμε και δοξολογούμε το Θεό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο
- Eurovision 2026: Εκτός διαγωνισμού και Ιρλανδία, Ολλανδία, Σλοβενία μετά την ανακοίνωση συμμετοχής του Ισραήλ
- Κεταμίνη: Έφηβος περιγράφει πώς η χρήση τού κατέστρεψε τη ζωή – Έπαιρνε 11 γραμμάρια την ημέρα
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια

