
Nεκρός χειριστής γερανού σε εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη
Χειριστής γερανού τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο του μετρό στην Καλαμαριά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Χειριστής γερανού τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο του μετρό στην Καλαμαριά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είναι περίπου 50 ετών.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο άτυχος χειριστής φαίνεται ότι επιχείρησε να «τραβήξει» με το γερανό όχημα εργασίας.
Υπό συνθήκες που ερευνώνται ο γερανός ανατράπηκε με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το κουβούκλιο (στη βάση του γερανού) στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο χειριστής, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.
Όπως αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής, το αναποδογυρισμένο κουβούκλιο αιωρείται, καθώς φαίνεται ότι συγκρατήθηκε από δοκούς που απέτρεψαν την πτώση του μέσα στο όρυγμα, το βάθος του οποίου υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 15 μέτρα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετά την κακοκαιρία, μύρισε καλοκαίρι – Πού ξεπέρασε τους 22 βαθμούς η θερμοκρασία
- Σε τεχνητό κώμα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Αναχωρεί για Ρουμανία μετά τον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν
- Τραμπ σε Ιράν: Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ, αλλιώς θα ζήσετε στην κόλαση
- Τόρι Σπέλινγκ: Στο νοσοκομείο με τέσσερα από τα παιδιά της μετά από τροχαίο
- LIVE: Βόλος – ΟΦΗ
- LIVE: Λεβαδειακός – Άρης