Κίνδυνος διαρροής αερίου από κουζίνες Bosch και Pitsos
Για κίνδυνο διαρροής αερίου από κουζίνες των εταιρειών Bosch και Pitsos προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει συσκευές κατασκευασμένες από το 2006 έως το 2011 να ελέγξουν αν περιλαμβάνονται στις προβληματικές.
Για κίνδυνο διαρροής αερίου από κουζίνες των εταιρειών Bosch και Pitsos προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει συσκευές κατασκευασμένες από το 2006 έως το 2011 να ελέγξουν αν περιλαμβάνονται στις προβληματικές.
Σύμφωνα με την ΓΓΒ, τα συγκεκριμένα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζουν βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Κατά συνέπεια, μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.
Οι κάτοχοι ελεύθερων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos μπορούν να ελέγξουν αν η συσκευή τους έχει πρόβλημα καλώντας στο 18182 ή να ελέγξουν τα σχετικά στοιχεία της συσκευής τους στο www.gascookingsafety.com
Για την αποφυγή κινδύνου, οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών θα πρέπει να απενεργοποιήσουν την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης αερίου.
Σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του service στην κατοικία του κατόχου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στα Τέμπη: Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Ηράκλειο Κρήτης
- Enshittification: Όταν οι ψηφιακές πλατφόρμες τα κάνουν σκ@τά – Επιστολή ΕΚΠΟΙΖΩ και ΚΕΠΚΑ στην κυβέρνηση
- Διακοπή στο ματς της Next Gen του Άρη με τη Μονακό λόγω βομβαρδισμών (vid)
- Παπανδρέου: Στα Τέμπη το κράτος απέτυχε πλήρως – Η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την αλήθεια
- Μιλάνο: «Ένιωσα αδιαθεσία» – Πρόβλημα υγείας του οδηγού φαίνεται να οδήγησε στον εκτροχιασμό του τραμ
- Ώρα αποφάσεων για το VAR: Η ετήσια γενική συνέλευση της IFAB, οι ριζικές αλλαγές και ο «Νόμος Βενγκέρ»

