Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζίμι Κίμελ για τη γκάφα στα Όσκαρ: O Κλάιντ «πρόδωσε» τη Μπόνι

Τζίμι Κίμελ για τη γκάφα στα Όσκαρ: O Κλάιντ «πρόδωσε» τη Μπόνι

Ο παρουσιαστής της βραδιάς των Όσκαρ Τζίμι Κίμελ απέσπασε κολακευτικά σχόλια, τόσο για τη δουλειά που έκανε πριν από τη γκάφα, όσο και για την ψυχραιμία του την ώρα του μπλεξίματος στην 89η τελετή απονομής των βραβείων της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου -αν και η αλήθεια είναι ότι απέφυγε να μπλεχτεί. Ο Κίμελ προσπάθησε να εξηγήσει σε ένα απολαυστικό βιντεάκι τι ακριβώς συνέβη.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς των Όσκαρ Τζίμι Κίμελ απέσπασε κολακευτικά σχόλια, τόσο για τη δουλειά που έκανε πριν από τη γκάφα, όσο και για την ψυχραιμία του την ώρα του μπλεξίματος στην 89η τελετή απονομής των βραβείων της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου -αν και η αλήθεια είναι ότι απέφυγε να μπλεχτεί.

Ο Κίμελ προσπάθησε να εξηγήσει σε ένα απολαυστικό βιντεάκι τι ακριβώς συνέβη.

«Ήταν το πιο παράξενο τηλεοπτικό φινάλε μετά το Lost» είπε ο Κίμελ. «Το La La Land ήταν ταυτόχρονα ο μεγάλος νικητής και ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς. Ξέρεις ότι τα πράγματα είναι παράξενα όταν η λέξη «φάκελος» έχει γίνει trending topic στο Twitter» είπε ο παρουσιαστής.

Εξηγώντας τι ακριβώς είχε συμβεί, ο Κίμελ είπε ότι γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από το «Μπόνι και Κλάιντ», η Ακαδημία αποφάσισε να καλέσει τον Γουόρεν Μπίτι και τη Φέι Νταναγουέι να δώσουν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Ο Γουόρεν Μπίτι ανοίγει τον φάκελο και του προκαλεί σύγχυση το όνομα της Έμμα Στόουν. Αποφασίζει έτσι να τον δώσει στην συμπαρουσιάστριά του να τον διαβάσει. «Με άλλα λόγια ο Κλάιντ πρόδωσε την Μπόνι» είπε ο Κίμελ, αστειευόμενος.

Ο ίδιος λέει ότι καθόταν στο κοινό, μαζί με τον Ματ Ντέιμον, καθώς το σχέδιο είναι να ολοκληρωθεί η τελετή απονομής με τον Κίμελ να κάθεται στα καθίσματα.

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Ό,τι μπέρδεμα και αν έγινε με το ποιος κέρδισε, ο Ματ Ντέιμον έχασε» είπε ο Κίμελ για τον γνωστό ηθοποιό, με τον οποίο έχουν αναπτύξει μια -ψεύτικη- «κόντρα» στη διάρκεια πολλών ετών.

Ο Ματ Ντέιμον διαπιστώνοντας ότι κάτι πάει στραβά, λέει στον Κίμελ ότι νομίζει πως άκουσε τον υπεύθυνο σκηνής να λέει ότι ο νικητής ήταν λάθος. «Σκέφτηκα ότι το ζήτημα θα λύσει ο παρουσιαστής και μετά θυμήθηκα: Ο παρουσιαστής είμαι εγώ» σημειώνει ο Κίμελ.

«Επικράτησε μαζικό χάος» προσθέτει ο παρουσιαστής. «Κάθομαι και κοιτάζω σαν ηλίθιος και προσπαθώ να βρω κάτι να πω γιατί κανείς άλλος δεν φαίνεται να λέει κάτι».

«Είναι πάνω στη σκηνή οι παραγωγοί από τις δύο ταινίες και δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος και εγώ τους λυπάμαι, αλλά ταυτόχρονα -για να είμαι ειλικρινής- προσπαθώ πολύ να μη γελάσω» προσθέτει ο Κίμελ.

«Πήγα στα παρασκήνια για να βρω τον Γουόρεν Μπίτι και να μου δείξει τα πειστήρια. Σε ένα τέτοιο σόου δεν είσαι μόνο ο παρουσιαστής είσαι και ο ντετέκτιβ, ο σερίφης αν θέλετε. Θα μπορούσα να είχα βάλει φυλακή τον Γουόρεν Μπίτι αν ήθελα» αστειεύεται ο Κίμελ.

«Το λάθος δεν ήταν του Γουόρεν και η Φέι Νταναγουέι το έβαλε στα πόδια. Ήταν έξυπνη, δεν ήθελε να μπλεχτεί» συμπλήρωσε.

Ο Κίμελ είχε κλείσει την τελετή απονομής των Όσκαρ λέγοντας: «Το ήξερα ότι θα τα κάνω μαντάρα. Σας υπόσχομαι δεν θα ξανάρθω!»

Δείτε όλο το βίντεο:

Τη χαμηλότερη τηλεθέαση από το 2008 σημειώνουν τα Όσκαρ

Η προβολή της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC προσέλκυσε 32,9 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ήτοι η χαμηλότερη τηλεθέαση από το 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Nielsen που έδωσε στη δημοσιότητα η Walt Disney Co.

Ο αριθμός των τηλεθεατών κατέγραψε πτώση 4% σε σύγκριση με τη βραδιά απονομής του 2016, που την παρακολούθησαν 34,4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τα Όσκαρ του 2008 τα είχαν δει κατά μέσο όρο 32 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Παρά τις χαμηλές επιδόσεις, η απονομή των χρυσών αγαλματιδίων παραμένει το πλέον δημοφιλές μη αθλητικό πρόγραμμα που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες στις ΗΠΑ για φέτος.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024