Η πληρωμένη απάντηση του Ολάντ στον Τραμπ για τις επιθέσεις στο Παρίσι
Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Τραμπ ότι «το Παρίσι δεν είναι πλέον το Παρίσι» μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών έδωσε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ. «Εδώ, οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εδώ δεν υπάρχουν ένοπλοι που πυροβολούν κατά του πλήθους, απλά για την ικανοποίηση που προκαλεί το δράμα και η τραγωδία» τόνισε.
Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Τραμπ ότι «το Παρίσι δεν είναι πλέον το Παρίσι» μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών έδωσε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.
«Δεν θα κάνω συγκρίσεις, αλλά εδώ, οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εδώ δεν υπάρχουν ένοπλοι που πυροβολούν κατά του πλήθους, απλά για την ικανοποίηση που προκαλεί το δράμα και η τραγωδία» τόνισε.
«Υπάρχει τρομοκρατία και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ενωμένοι. Νομίζω ότι δεν είναι ποτέ καλό, να επιδεικνύεται περιφρόνηση κατά μιας συμμαχικής χώρας. Δε θα το κάνω για τις ΗΠΑ και παροτρύνω τον Αμερικανό πρόεδρο, να μην το κάνει για τη Γαλλία» δήλωσε ο Ολάντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
