Η πληρωμένη απάντηση του Ολάντ στον Τραμπ για τις επιθέσεις στο Παρίσι
Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Τραμπ ότι «το Παρίσι δεν είναι πλέον το Παρίσι» μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών έδωσε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ. «Εδώ, οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εδώ δεν υπάρχουν ένοπλοι που πυροβολούν κατά του πλήθους, απλά για την ικανοποίηση που προκαλεί το δράμα και η τραγωδία» τόνισε.
Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Τραμπ ότι «το Παρίσι δεν είναι πλέον το Παρίσι» μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών έδωσε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.
«Δεν θα κάνω συγκρίσεις, αλλά εδώ, οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εδώ δεν υπάρχουν ένοπλοι που πυροβολούν κατά του πλήθους, απλά για την ικανοποίηση που προκαλεί το δράμα και η τραγωδία» τόνισε.
«Υπάρχει τρομοκρατία και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ενωμένοι. Νομίζω ότι δεν είναι ποτέ καλό, να επιδεικνύεται περιφρόνηση κατά μιας συμμαχικής χώρας. Δε θα το κάνω για τις ΗΠΑ και παροτρύνω τον Αμερικανό πρόεδρο, να μην το κάνει για τη Γαλλία» δήλωσε ο Ολάντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Στο επίκεντρο της ΚΕΔΕ η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα με την κινηματογραφική κόρη του στην Ύδρα
- Kάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη – «Να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει και της έναρξης της δίκης»
- Ρεκόρ εσόδων για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: Πάνω από 30 δισεκατομμύρια ευρώ το 2025
- Κατρίνης: Η χώρα δεν μπορεί να επαναλάβει τα ίδια λάθη στο SAFE 2
- Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για δημιουργία βάσης στη Σελήνη και παράταση ζωής για τον ISS


