Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι κάνατε πριν από 21 χρόνια; - Κερδίστε προσκλήσεις για το T2 Trainspotting

Τι κάνατε πριν από 21 χρόνια; – Κερδίστε προσκλήσεις για το T2 Trainspotting

...

To in.gr και η Feelgood σάς δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία T2 Trainspotting.

Γίνεται να επιστρέψεις στη νιότη σου; Κι αν ναι, είσαι τουρίστας ή ξεναγός; Ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ και η ομάδα του «Trainspotting» καλούνται να απαντήσουν στην ερώτηση με τη συνέχεια της γνωστής ταινίας.

Η θρυλική παρέα που σε πόστερ κόσμησε τοίχους, επιστρέφει για να μαλώσει, να παίξει ξύλο, να κλέψει αλλά και να θυμηθεί, να διαπιστώσει την πλάνη του να πιστεύεις ακράδαντα στα κίνητρα σου, να κάνει απολογισμό, να δοκιμάσει τις ίδιες χημείες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Γιούεν Μπρέμνερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ επιστρέφουν στους ρόλους που τους καθιέρωσαν, ενώ ο Τζον Χοτζ γράφει το σενάριο.

Έμοιαζε με αίτημα από τους φανατικούς θαυμαστές της ταινίας. Ο Ντάνι Μπόιλ χρειάστηκε συχνά να απαντήσει στο ερώτημα εάν θα σκεφτόταν να γυρίσει μια συνέχεια της ταινίας που καθιερώθηκε στην ποπ κουλτούρα. Ωστόσο, η παρεξήγηση με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (εξαιτίας της επιλογής του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την Παραλία), καθώς και η έλλειψη μιας ιστορίας που η παρέα να κρίνει ικανοποιητική, καθιστούσαν το εγχείρημα απαγορευτικό.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Ντάνι Μπόιλ και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ήρθαν και πάλι κοντά και η επέτειος των 20 χρόνων από το πρώτο Trainspotting έμοιαζε ιδανική ευκαιρία για να μάθουν οι σινεφίλ τι κάνουν οι γνωστοί χαρακτήρες.

Πού τους αφήσαμε;

Οι τέσσερις παιδικοί φίλοι/συνεργάτες/εχθροί πήγαν μέχρι το Λονδίνο για να πουλήσουν μια σεβαστή ποσότητα ηρωίνης που έφτασε στα χέρια τους τυχαία. Όσο οι άλλοι κοιμούνται, ο Μαρκ Ρέντον το σκάει παρέα με όλα τα λάφυρα: 16.000 λίρες σε μετρητά. Αφήνει 4.000 λίρες σε μία θυρίδα για τον Spud. Ο Sick Boy, που ποτέ δεν προβληματίστηκε από την ανάγκη να είναι πιστός, ζηλεύει και θυμώνει. Αν κάποιος έπρεπε να προδώσει τους φίλους του, αυτός ήταν ο κατάλληλος. Ο Frank Begbie πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του σαν κινούμενη χειροβομβίδα. Ο Renton τον απασφάλισε.

Μετά από 21 χρόνια, ο Μαρκ Ρέντον επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Spud, ο Sick Boy και ο Begbie. Αλλά και η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος.

Πώς θα κερδίσετε προσκλήσεις

Για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Village @ the Mall (ώρα προσέλευσης 20:30, ώρα έναρξης 21:00), μπείτε στην σελίδα του in.gr στο Facebook και αφήστε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού, λέγοντας που βρισκόσασταν 21 χρόνια πριν, γράφοντας μια ανάμνησή σας και χρησιμοποιώντας τα hashtags#21yearsago#T2trainspotting.

To Τ2 Trainspotting θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 Μαρτίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024